Mijn eigen website!

Lieve schaatsvrienden!

Welkom op mijn eigen site! Na ander half jaar gewerkt te hebben via blogspot.nl heb ik de keuze gemaakt om een eigen website te beginnen.

De statistieken liepen afgelopen winter zo goed dat de keuze voor mij snel gemaakt was. Voor mij gevoel wordt het nu iets professioneler. Natuurlijk moeten de puntjes op de i nog komen op deze site maar dat heeft nog even tijd nodig.

Voor jullie gaat er niks veranderen, de voorbeschouwingen en foto verslagen en alle andere updates zullen online blijven komen. Alleen niet meer op mijn blog maar dus op deze site.

Dus lieve schaatsvrienden, ik hoop dat jullie het leuk vinden en dat ik jullie graag mag terug zien op mijn eigen site!

Liefs Tamara.

Tamara

Hoi! Welkom op liefdevoorschaatsen.nl. Ik ben Tamara een 28 jarige schaatsfan uit Drenthe. Al van kleins af aan heb ik een enorme liefde voor het schaatsen. Deze passie en hobby wil ik heel graag met jullie delen, Je vindt hier voorbeschouwingen, kalenders, ploegen en veel meer! Laat gerust een reactie achter of stuur mij een e-mail via het contact formulier! Lieve groeten. Tamara ♥

2 gedachten over “Mijn eigen website!”

  1. Hi Tamara – ik wil je eerst feliciteren met de nieuwe website!!
    Ik volg je al eerder op je blog ivm het schaatsnieuws ook mede vanuit mijn weer-hobby en winterliefhebber. Ik wens je veel succes met deze leuke site

    Dennis de Bruin

Geef een reactie