Even voorstellen…

Hi allemaal!

Ik ben Tamara 19 jaar en ik kom uit Drenthe.  Al vanaf kleins af aan heb ik een enorme liefde voor het schaatsen. Het begon als een klein meisje schaatsend door de woonkamer, en op de bank met pap & mam schaatsen kijken. Nu jaren later heb ik een enorme verzameling opgebouwd met boeken, tijdschriften krantenartikelen, plakboeken, posters, kleding, accessoires en noem het maar op.

Het is een enorme liefde en passie van me geworden en ik probeer alle wedstrijden te kijken, ( en ja, ook als het midden in de nacht begint. ) Wat kunnen jullie verwachten van mij blog? Nou, ik wil heel graag mijn passie met jullie delen. Als ik naar een wedstrijd ben geweest zal ik er een verslag van maken, en ik zal zo af en toe delen van mijn verzamelingen aan jullie laten zien. En verder blijft het een verassing!

Ik hoop dat jullie dit leuk vinden. Heb jullie ideeën & tips kunnen jullie dat bij de reacties achterlaten.

Liefs Tamara.

Tamara

Hoi! Welkom op liefdevoorschaatsen.nl. Ik ben Tamara een 28 jarige schaatsfan uit Drenthe. Al van kleins af aan heb ik een enorme liefde voor het schaatsen. Deze passie en hobby wil ik heel graag met jullie delen, Je vindt hier voorbeschouwingen, kalenders, ploegen en veel meer! Laat gerust een reactie achter of stuur mij een e-mail via het contact formulier! Lieve groeten. Tamara ♥

Geef een reactie