Interview op Schaatsen.nl – #schaatsfanforever

Een aantal weken terug ben ik benaderd op Twitter door Schaatsen.nl of ik mee wou werken aan een interview over trouwe schaatsfans. Ik voelde me vereerd toen ik het las en heb direct ja gezegd! 2 weken terug kwamen Maaike & Mady bij me langs voor het interview, we hebben ruim een uur gekletst over mijn grootste hobby en hebben foto’s gemaakt. Gisteravond is het interview online gekomen en het is echt ontzettend mooi geworden, ben er zelfs een beetje trots op :).

Hierbij wil ik Schaatsen.nl ( Maaike & Mady ) ontzettend bedanken voor het interview en voor de foto’s! Ik vond het echt super leuk! Klik hier om het gehele interview te lezen.

Wat vonden jullie van het interview?

Tamara

Hoi! Welkom op liefdevoorschaatsen.nl. Ik ben Tamara een 28 jarige schaatsfan uit Drenthe. Al van kleins af aan heb ik een enorme liefde voor het schaatsen. Deze passie en hobby wil ik heel graag met jullie delen, Je vindt hier voorbeschouwingen, kalenders, ploegen en veel meer! Laat gerust een reactie achter of stuur mij een e-mail via het contact formulier! Lieve groeten. Tamara ♥

2 gedachten over “Interview op Schaatsen.nl – #schaatsfanforever”

Geef een reactie