Ik was te zien in ‘Jan rijdt rond’!

Afgelopen vrijdag 18 maart 2016 was ik te zien in het programma Jan rijdt rond. Dit programma wordt elke werkdag om 19:55 uur uitgezonden op NPO 3. Een aantal weken terug was ik benaderd door dit programma en ze vroegen of ik mee wou werken met Jan rijdt rond. Ik voelde me vereerd en heb er even over nagedacht en heb ik ja gezegd. 12 maart was het zo ver. Begin van de ochtend waren ze bij mijn huis gekozen en daar hebben ze als eerst mijn schaatsverzameling gefilmd en heb ik daar allerlei dingen over verteld. Rond een uur of 11 gingen we richting Heerenveen. Daar hebben ze mij ook veel dingen gevraagd en hebben ze heel veel gefilmd. Uiteindelijk is het een stukje van ongeveer 4 a 5 minuten geworden wat afgelopen vrijdag is uitgezonden.

jan rijdt ron
Geconcentreerd schaatsen aan het volgen ;). Deze foto komt van de Twitter pagina Jan rijdt rond.

Het filmpje is voor mij heel mooi en bijzonder geworden. Ik ben er echt enorm trots op! Ik heb al heel veel lieve een mooie reacties gehad op het filmpje, dank jullie wel daarvoor!

Klik hier of op de link hieronder!

http://www.npo.nl/jan-rijdt-rond/18-03-2016/KN_1678952/POMS_KN_3525910

 

Wat vonden jullie er van? 

 

Jan rijdt rond, super bedankt voor deze dag! Ik ben hier heel erg blij mee!

Tamara

Hoi! Welkom op liefdevoorschaatsen.nl. Ik ben Tamara een 28 jarige schaatsfan uit Drenthe. Al van kleins af aan heb ik een enorme liefde voor het schaatsen. Deze passie en hobby wil ik heel graag met jullie delen, Je vindt hier voorbeschouwingen, kalenders, ploegen en veel meer! Laat gerust een reactie achter of stuur mij een e-mail via het contact formulier! Lieve groeten. Tamara ♥

Geef een reactie