|

Een schaats verrassing door CokeFrisChicks!

In de eerste week van januari waren er thuis een aantal vreemde telefoongesprekken. Ik mocht van niks weten en ik moest 9 januari vrij houden. Uiteindelijk was ik er achter gekomen dat het iets met schaatsen te maken had en dat ik die 9 januari in Assen moest zijn. Ik had me al allerlei dingen in mijn hoofd gehaald, kreeg ik een clinic? Een meet en greet? Dat ik van Assen naar Heerenveen zou gaan en een rondleiding in Thialf zou krijgen? Ik wist het echt niet en op Twitter kreeg ik zelf reacties van ‘misschien ga je wel naar Minsk!’

Schaats clinic tamara
In het schaatspak van Gewest Drenthe! Net echt hé?! 🙂

Uiteindelijk aangekomen in Assen was ik aan het wachten, wie zou ik ontmoeten? Hoe ziet die gene er uit? Ik wist echt van niks. Ik stond dus rustig te wachten toen er een jonge meid naar me toe kwam lopen en vroeg ben jij Tamara? Toen ik ja zei kreeg ik gelijk een vlog camera voor me neus en begon de dag. Ik was daar zo van overdonderd dat ik daar best zenuwachtig van werd haha. We reden naar De Bonte Wever toe in Assen en daar  werd het mij allemaal duidelijk. Ik kreeg een schaatsclinic van Faceliteiten groep Groningen/ Drenthe en Gewest Drenthe. We kregen schaatspakken en hoge noren en toen konden we naar de ijsbaan. Naar 2 rondes te hebben geschaatst begon de les. We kregen les in remmen, diep zitten, zijwaartse beweging, starten en bochten. Het was echt super leuk en heb er ook echt veel van geleerd. Op het einde van de dag mocht ik in een wedstrijdpak van Gewest Drenthe en op klapschaatsen nog gaan schaatsen en dat was zo leuk!!

Ik ben al zoals jullie natuurlijk weten een enorm fan van het schaatsen maar ik vond dit zo leuk dat ik nu ook zelf (recreatief) wil gaan schaatsen. Dus ik ga binnenkort schaatsen aanschaffen en dan ga ik vaker naar de ijsbaan om zelf te gaan schaatsen!

Hieronder de video van CokeFrisChicks!

Iedereen die aan deze verassing heeft meegewerkt; ZO ONTZETTEND BEDANKT! Deze dag was geweldig!!

Tamara.

Vergelijkbare berichten

4 reacties

  1. Supergaaf!! =D Echt leuk dat je nu zelf geschaatst hebt en dan ook gelijk op klapschaatsen en in een schaatspak! Zag er ook al goed uit! Leuk dat je nu ook zelf meer wilt gaan schaatsen!

Geef een reactie