SCHAATSKALENDER 2019 – 2020 DEFINITIEF

Traditie getrouw geef ik in de zomer een update! Hieronder zien jullie het programma voor komend schaatsseizoen! Dit betreft alleen de senioren(!) wedstrijden vanaf het WCKT toernooi.

Ik vind het een mooie kalender! Ik kijk het meest uit naar het WK Afstanden in Salt Lake City. En dat komt misschien ook wel een beetje door het afsluiter vorig seizoen tijdens de World Cup finale. We werden verwend met prachtige records. Ik hoop zo dat het dan weer kan!

Een beetje vreemd vind ik de World Cup keuze in december. De ene week schaats je in Kazachstan en week er op moet je naar de andere kant van de wereld. Ik ben bang dat hier veel afzeggingen gaan komen. Verder vind ik het ook erg jammer dat de ISU er voor heeft gekozen om het WK Allround en het WK Sprint samen te voegen…

November 2019.
1 t/m 3 november. World Cup Kwalificatie Toernooi – Heerenveen (Nederland)
15 t/m 17 november. World Cup 1 – Minsk (Wit-Rusland)
22 t/m 24 november. World Cup 2 – Tomaszów (Polen)

December 2019.
6 t/m 8 december. World Cup 3 – Astana (Kazachstan)
13 t/m 15 december. World Cup 4 – Nagano (Japan)
27 t/m 29 december. KPN NK Afstanden & Mass Start – Heerenveen (Nederland)

Januari 2020.
10 t/m 12 januari. EK Afstanden – Heerenveen (Nederland)
25 t/m 26 januari. KPN NK Sprint & Allround – Heerenveen (Nederland)

Februari 2020.
8 t/m 9 februari. World Cup 5 – Calgary (Canada)
13 t/m 16 februari. WK Afstanden – Salt Lake City (Verenigde Staten)
28 februari t/m 1 maart. WK Sprint & Allround – Hamar (Noorwegen)

Maart 2020.
7 t/m 8 maart. World Cup 6 (Finale) – Heerenveen (Nederland)

Dit is het programma voor komend schaatsseizoen! Dit betreft alleen de senioren wedstrijden. Voor de volledige lijst klik dan https://knsb.nl/wp-content/uploads/sites/98/2019/06/Wedstrijdkalender-2019-2020-v190606.pdf.

Fijne zomer fans!

Tamara.

Tamara

Hoi! Welkom op liefdevoorschaatsen.nl. Ik ben Tamara een 28 jarige schaatsfan uit Drenthe. Al van kleins af aan heb ik een enorme liefde voor het schaatsen. Deze passie en hobby wil ik heel graag met jullie delen, Je vindt hier voorbeschouwingen, kalenders, ploegen en veel meer! Laat gerust een reactie achter of stuur mij een e-mail via het contact formulier! Lieve groeten. Tamara ♥

2 gedachten over “SCHAATSKALENDER 2019 – 2020 DEFINITIEF”

    1. Dit is een fan site voor het langebaan schaatsen. Als sinds ik mijn site heb upload ik alleen de langebaanwedstrijden. Mocht je marathon kalender willen zien raad ik je aan om de link in mijn artikel te bekijken. Mocht daar nog niks in staan komt het waarschijnlijk nog online en zou je de site van schaatsen.nl in de gaten moeten houden. Tamara.

Geef een reactie