Fotoverslag #17 – Dagje helpen bij het KPN NK Allround & Sprint.

Zaterdag 21 januari ’17 ben ik naar Thialf geweest. Niet als toeschouwer dit keer maar om een dag te helpen in Thialf. Begin van het seizoen had ik me aangemeld om mee te helpen met het entertainend gedeelte van Thialf. Gisteren was het zo ver! Ik ging meehelpen met Kimo, Wheelie & Maatje. De mascottes van de KNSB en KPN. We waren met een groep van 4, 3 gingen in een pak en 1 begeleider. Dit wisselde we af. We moesten om 12:30 uur aanwezig zijn. Rond 12:45 uur /  13:00 uur gingen we naar buiten de bezoekers verwelkomen. Ik zat in het groene pak ‘Wheelie’. We gaven highe five’s, gingen op de foto en zwaaiden naar de mensen. Echt zo leuk! Mensen zijn gelijk enthousiast, ze krijgen een lach op hun gezicht en dat is zo leuk om te zien. Daar doe je het ook voor. Na een dik uur buiten hebben gestaan gingen we naar binnen. We moesten elke dweilpauze klaar staan. We gingen mee dansen met het dweilorkest, we gingen naar het KPN Kids Clubhuis en we liepen langs de 1e ring in Thialf. Eén keer ben ik in het pak Maatje geweest. Ik mocht toen op de Zamboni tijdens de dweilpauze. Zo geweldige ervaring, ook al zat ik in een mascotte pak ik heb er enorm van genoten! Omdat ik druk was met Wheelie heb ik helaas niet veel foto’s kunnen maken. Dus was je gister in Thialf en zag je Wheelie, dan was ik dat! 🙂

Welkom!
Vrijdag viel het tegen maar gisteren zat het ram vol!
Middenterrein.
1500M dames.
Dit was ik op de Zamboni! Wel in mijn mascotte pak maar het was enorm gaaf!
Nogmaals!
Ireen Wüst vlak voor haar 500M.
Ireen Wüst.
Ireen Wüst.
Ireen Wüst.
met Jos de Vos!
met Jan Blokhuijsen!
In mijn mascotte pak Wheelie! (:
Yes! Dit ben ik! (:
Thialf!
Arom Romeijn.
Lucas van Alphen.
Michel Mulder.
Hein Otterspeer.
Foto vanaf de 1e ring in Thialf.

Dit was het laatste schaatsweekend in Heerenveen! Wat is het voorbij gevlogen! Ik heb er ontzettend van genoten dit seizoen!

 

Tamara.

Vergelijkbare berichten

2 reacties

  1. Hi Tamara, wat ontzettend leuk dat je mascotte ‘was’. Zo maak je het schaatsen op een andere manier en ook dichterbij mee. We genieten van je verslag en je foto’s. Groetjes uit Colombia.

    Ted

Geef een reactie