Over mij.

Hi!

Mijn naam is Tamara, 23 jaar en woonachtig in Drenthe. Al van kleins af aan heb ik een enorme liefde voor het schaatsen. Het begon als 4 jarig meisje met rondjes schaatsen in de woonkamer die passie is zo gegroeid dat ik nu een enorme schaatsverzameling heb met onder andere krantenknipsels, boeken, tijdschriften en fan accessoires.

Wat kan je zoal verwachten op mijn site?
Tijdens het schaatsseizoen plaats ik updates over de wedstrijden zoals voor en na beschouwingen. Maar ook als ik naar schaatswedstrijden ben geweest kan je een uitgebreide foto verslag verwachten.

Voor vragen mag je altijd een e-mail sturen.

Heel veel plezier op mijn site!

Tamara

20150621_170614

9 thoughts to “Over mij.”

 1. Weer mooi complete verhaal over Astana. Dank je wel. Ik volg je vanuit Colombia en dat brengt me tot de volgende vraag. Er doen een aantal colombiaanse schaatsers mee aan de B-groep. Ik heb dat hier in de krant gezien en ik herinner me dat ik een verslaggever vorig jaar heb horen zeggen dat er ieder seizoen schaatsers uit Colombia in Nederland trainer. Skeeleren is heel populair hier en ieder dorp heeft wel één of twee skeelerbanen die heel goed worden gebruikt. Dus… Colombia komt eraan ;-). Ik zoek een manier om deze schaatsers vanuit hier te volgen, naast natuurlijk onze eigen nederlandse kanjers. Ik denk dat je, gezien jou passie en kennis van het schaatsen, hier wel tips over hebt? In ieder geval dank voor je mooie en vooral ook complete site

  Ted

  1. Hoi Ted,

   Bedankt voor je reactie. Super leuk om te zien dat ik zelfs volgers uit Colombia heb! Ik zal is opzoek gaan na de schaatsers uit Colombia. Als ik wat vind zet ik het op mijn site of op mijn Twitter (@Tammie1808) maar ik kan nog niks beloven.

   Groeten,
   Tamara.

   1. Hi Tamara,

    Dank voor je snelle antwoord in drukke tijden ;-).
    Ik weet inmiddels wel wat namen die laatst op een sportsite hier stonden.
    Pedro Causil (500 m) Mario Valencia (1500m) en de massastart Daniel Zapata en Andres Campo.
    Ieder dorp hier heeft wel één of twee skeelerbanen (Buga heeft er 3 zelfs) en Colombia behoort tot de absolute top in de skeelerwereld. En veel schaatsers komen uit de skeelerwereld zoals je weet.
    Het kan bijna niet anders of dit weekend in Heerenveen wordt er ook door Colombia gestart in de B-groepen. Fijn dat je met me mee wilt denken.

    Hartlijke groet,

    Ted

 2. Mooie website. Kwam op deze website door artikel in de krant. Jij als schaatsvolger kent natuurlijk het cijferboek Schaatsseizoen dat jaarlijks uitkomt. Voor jou als schaatsvolger een “must”.

Geef een reactie